BBP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

BBP Adaylarını Tanıttı

BBP Adaylarını Tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karabük ve ilçelerinde seçimlere girecek olan belediye başkan adaylarını Eskipazar’da düzenlediği toplantı ile tanıttı.

03.02.2014 17:08

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karabük ve ilçelerinde seçimlere girecek olan belediye başkan adaylarını Eskipazar'da düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Eskipazar ilçesinde düzenlenen programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, BBP Karabük İl Başkanı Mustafa Kara, İlçe Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, toplantıda yaptığı açıklamada, partilerinin yaklaşan yerel seçimlerde gül hilali il ve ilçelerde sandıkla buluşturacaklarını söyledi.

Eren, partilerinin 21 yılını doldurduğunu da belirterek, " Partimiz 29 Ocak 1993 tarihinde nasıl bir aşk ve heyecanla kurulduysa bugünde aynı aşk ve heyecanla yoluna devam etmektedir. Yaklaşmakta olan yerel seçimlere de aynı aşk ve heyecanla hazırlanmaktadır. Rahmetli şehit liderimizin son mitinginde söylediği gibi bu seçimde geçecek ama sizler komşu olarak, arkadaş olarak akraba olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Seçim süreci kardeşliğimize ve milletimizin bütünlüğüne zarar vermesine müsaade edilmemelidir. Siyasi parti genel başkanlarının son günlerde takındığı anlamsız tavırları ve kin dolu söylemleri esefle kınıyoruz. Bu yaşanan anlamsız olaylar gündemi meşgul ederken çözüm süreci adı altında başlatılan tehlikeli süreç devam etmektedir" dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Kara ise, en iyi adayları çıkardıklarını belirterek, "Yerel seçimler öncesinde seçim startı verdiğimiz de Karabük ve bütün ilçeler de liyakatli ve iddialı adaylarla çıkacağımızı söyledik. Bugün görüldüğü gibi sözümüzü yerine getirdik. Bugüne kadar 20 yıllık yapmış olduğumuz siyasette Karabük'te en güçlü adaylarla, en liyakatli, işinin ehli adaylarla buradayız. Kire, pisliğe bulaşmamış, rüşvete ve yolsuzluğu karışmamış, ihanete ortak olmamış tertemiz ellerimizi sizlere uzatıyoruz. Diliyorum ki bu seçimler de Karabük ve Eskipazar halkı daha temiz elleriyle bize uzanacaklar" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından BBP'nin adayları açıklandı. BBP Karabük'te Ekrem Bayramoğlu, Eskipazar'da Erol Serin, Safranbolu'da Faruk Güleryüz, Eflani'de Hüsnü Akın, Yenice'de Murat Madak ve Ovacık'ta Bahri Eroğlu ile seçimlere girecek. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement