BBP'den İstifa Eden Başkan AK Parti'ye Geçti - Son Dakika
Güncel

BBP'den İstifa Eden Başkan AK Parti'ye Geçti

BBP\'den İstifa Eden Başkan AK Parti\'ye Geçti

Geçtiğimiz hafta BBP'den istifa eden Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti'ye geçtiğini söyledi.

01.06.2014 12:32  Güncelleme: 12:37

Büyük Birlik Partisi'nden geçen 24 Mayıs'ta istifa eden Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti'ye geçtiğini söyledi. Korkut, AK Parti'ye geçtiğini yazılı olarak açıklarken kararı seçmenle birlikte verdiğini belirtti.

"HİZMETLER YETERSİZ"

Korkut yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi Büyük Birlik Partisi'nden istifa ettim. İstifamın sebebi birçok yerde bana soruldu. Bunun özel bir sebebinin olmadığını belirttim; ama basın mensuplarının ısrarlı soruları nedeniyle açıklama yapma gereği duydum. İlçemizin coğrafi ve sosyo-ekonomik yapısına bakıldığında ekonomik açıdan gelişmediği, sürekli dışarıya göç veren bir ilçe olduğu görülecektir. Coğrafi olarak dağlık ve dağınık bir yapıya sahip olan ilçemize yapılan hizmetlerin yetersiz olduğu bilinmektedir."dedi.

"SEÇMEN İSTİFA ETMEMİ İSTEDİ"

Mehmet Korkut, "Sincik halkı Türkiye'nin büyüyen ekonomisinin Sincik'e de yansımasını istiyor. Siyasi anlayış ve ekonomik gelişmeye ilişkin politikaları nedeni ile kendine yakın hissettiği AK Parti'ye teveccüh göstermiş ve bugüne kadar yapılan seçimlerde özellikle 11 Haziran 2011 seçimlerinde yüzde 92.5 ile Türkiye genelinde Ak Parti'ye, ilçeler bazında, en fazla oyu veren ilçe olmuştur. Bu nedenle 30 Mart 2014 Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldum. AK Parti tarafından adaylık şahsıma takdir edilmeyince seçmenle yaptığımız değerlendirme neticesinde Büyük Birlik Partisi'nden aday olmaya karar verdim. Halk belediye başkanlığı görevini şahsıma tevdi ettikten sonra seçmenle yaptığımız istişare neticesinde, Sincik'te halkın AK Parti'ye gönülden bağlı olduğunu gördüm. Açıkçası seçmen Büyük Birlik Partisi'nden istifa etmemi istedi." ifadelerini kullandı.

"HALK İLE BERABER HAREKET EDECEĞİM"

Korkut, "Sincik'te AK Parti'nin kurucuları arasında bulunan bir aileye mensubiyetim de göz önüne alındığında istifa etme gereği duydum. Sincik'te partilerin yarışmadığını, seçim yarışının sadece adaylar arasında olduğunu seçim döneminde ve daha sonraki mülahazalarımızda da belirttim. Sayın Başbakanımıza gönülden bağlı olan Sincik halkı ile beraber hareket edeceğimi özellikle belirtmek isterim." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel BBP'den İstifa Eden Başkan AK Parti'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Cuvaldız: Muhsin Yazıcı Oğlu Sağ Olsa, O Da Aynını Yapardı, Helal Olsun Aklı Selim İnsan.! 13 23 Yanıtla
    Cuvaldız: Elbette Karşılaştık Sivaslıyım, Suikast Olmasa Başbakanımıza Neler Sunacaktı, Aç Araştır Sonra Konuş, Yol Al ;) 0 0
  • fbliyahya: doğru yolu bulmuş 5 21 Yanıtla
  • asd: demekki akp aday olarak almamış seni ama şerefli bbp partisinin adını lekelemeseydin keşke 23 2 Yanıtla
  • hsyn: yazık cok yazık 18 5 Yanıtla
  • MUSTAFA: CUVALDIZ SENİN KADAR PROBLEMLİ ADAM GÖRMEDİM MUHSİN YAZICIOĞLUNUN BULUP ASACAĞIM DEDİĞİ ADAM OLAN BARZANİ İLE SİZ AKP ELELE OLDUNUZ MUHSİN YAZICIOĞLU HAYATTA OLSAYDI ZATEN ŞUAN AKP İKTİDAR OLAMAZDI 15 4 Yanıtla
  • Çorapsız: Politikacı dediğinde 'İŞİNİ BİLEN' değil midir? Afferin adama! 5 12 Yanıtla
  • sivridil: Parayi veren düdüğü calar 11 5 Yanıtla
  • Faruk: Onu gitin devlet bahçeliye sorun niye öldürdünüz diye 5 8 Yanıtla
    VURAL: FARUK Mhpyemi Akpyemi soralım ? Boş herif seni 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement