BBP Genel Başkanı Destici'nin, Protokol Tribününü Terk Etmesi - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici'nin, Protokol Tribününü Terk Etmesi

Eski BBP Genel Başkan Yardımcısı Gündoğdu: "Yapılan provokasyon, Osmanlı ruhunu incitmiş, Osmanlının torunu olduğunu iddia eden bir partinin yönetimine ise hiç yakışmamıştır"

14.09.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, partinin genel başkanı Mustafa Destici'nin,  733. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde, kendisine söz verilmemesi üzerine protokol tribününü terk etmesini ve BBP'li olduğu öne sürülen bir kişinin, konuşmaların yapıldığı platforma çıkarak kürsüyü devirmesini eleştirdi.

Gündoğdu, yazılı açıklamasında, Söğüt'teki şenliklerde devlet protokol kurallarının geçerli olduğunu, "kendisine söz hakkı verilmedi" diye böyle bir organizasyonu provoke etmenin, gerçek BBP'li birisinin aklının ucundan bile geçemeyeceğini kaydetti.

Bu tür marjinal hareketlerin partinin itibarını yerle bir edeceğini dile getiren Gündoğdu, şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan provokasyon, Osmanlı ruhunu incitmiş, Osmanlı'nın torunu olduğunu iddia eden bir partinin yönetimine ise hiç yakışmamıştır. Bu hareket ne Edebali'nin edebine yakışır ne de Osman Bey'in devlet terbiyesiyle bağdaşır. BBP, milletin vicdanıydı. Şimdi bir kısım kişilerin kendi keyfine göre at koşturduğu bir çiftliğe dönmüş. Söğüt şenliklerine rahmetli Yazıcıoğlu da katılırdı. Ona da bazen söz verildi bazen de söz verilmedi. Söz verilmedi diye o hiçbir zaman kürsüyü yıkmak gibi çirkin bir eylemde bulunmayı aklına bile getirmedi."

Provokasyonun planlı olduğunu öne süren Gündoğdu, "Oraya bilinçli olarak 200-300 kişi taşınıyor. Otobüsleri CHP'nin Kadıköy, Şişli ve Ataşehir belediyeleri veriyor. Yani BBP, CHP tarafından finanse ediliyor. Zaten bu finans olayı cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde başlamıştı. Şimdi de gelişerek devam ediyor demek ki" iddiasında bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici'nin, Protokol Tribününü Terk Etmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement