BBP'nin M.kemalpaşa Seçim Ofisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

BBP'nin M.kemalpaşa Seçim Ofisi Açıldı

BBP\'nin M.kemalpaşa Seçim Ofisi Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa teşkilatı ilçelerde de seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

22.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa teşkilatı ilçelerde de seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

BBP, Mustafakemalpaşa'da seçim ofisi açtı. Mustafakemalpaşa seçim ofisinin açılışına BBP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz, BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı, Osmangazi Belediye Başkan adayı Selahattin Çelt de katıldı. Fatih Yılmaz, "Mustafakemalpaşa'nın meselelerini çok iyi biliyoruz. İnşallah sizler bizi 30 Mart günü seçer ve M. Kemalpaşa'yı istediğimiz yere getiririz. Mustafakemalpaşa'yı BBP olarak Bursa'mızın en güzel ilçelerinden biri yapacağız. Ama 30 Mart günü sandıklarda hilalli güllü oylar görmek istiyoruz" dedi.

Büyükşehir adayı Ekrem Alfatlı ise, yerel seçimlerde meslisteki 3 partinin devletten 320 milyon lira yardım aldığına dikkat çekerek, "Meydanlarda miting yaparken de ağza alınmayacak cümleler kuruyorlar. 30 Mart seçimlerini üzücü şekilde başbakanlık ya da milletvekili seçimi zannedenler var" diye konuştu.

BBP olarak 21 yıl önce birlik ve beraberlik için bu yola çıktıklarını kaydeden Alfatlı, "Anadolu insanının iktidara uzanan eli olduk. Mustafakemalpaşa'nın meselelerini çok iyi biliyoruz. Adayımızı da sizin içinizden çıkartarak bunları çözmek istiyoruz. Sizlerden adaylarımıza destek istiyoruz. Bu seçim ofisimiz de Mustafakemalpaşa, Bursa ve Türkiye için hayırlı olsun. Son olarak rahmetli başkanımızın dediği gibi adaylarımı size, sizi de Allah'a emanet ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'nin M.kemalpaşa Seçim Ofisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement