Bebka Bilecik'e 6 Proje Onayladı - Son Dakika
Yerel

Bebka Bilecik'e 6 Proje Onayladı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2014 yılı Teknik Destek Programı temmuz-ağustos değerlendirme sonuçlarını açıklandı.

19.09.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2014 yılı Teknik Destek Programı temmuz-ağustos değerlendirme sonuçlarını açıklandı.

2014 Yılı Teknik Destek Programı temmuz-ağustos dönemi değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca gerçekleştirilerek, teknik destek almaya hak kazanan projelerin belirlendiği bildirildi. 2014 Yılı Teknik Destek Programı temmuz-ağustos döneminde yapılan 43 başvurudan 29 tanesinin 65 ve üstü puan alarak başarılı bulunduğu, 29 projeden 6 projenin ise Bilecik için onaylandığı belirtildi. Bilecik'te kabul eden projeler ise şu şekilde:

"Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mental Aritmetik Eğitimi, Yenipazar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kiraz ve Vişne Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları, Yenipazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Kadınlara Psikolojik Danışmanlık, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Bilecik Proje Üretiyor" TÜBİTAK Bilimsel Proje Danışmanlığı Eğitimi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticarete Değer Katıyoruz, Osmaneli Belediye Başkanlığı Osmaneli Belediyesi Yöresel Kalkınma Araştırma, Geliştirme ve Sürekli Eğitim Merkezi (OYKA-SEM), Fizibilite Projesi." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bebka Bilecik'e 6 Proje Onayladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement