Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği "Vesta Restaurant"Da Engelli Üye ve Aileleriyle Buluşuyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği "Vesta Restaurant"Da Engelli Üye ve Aileleriyle Buluşuyor

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği "Vesta Restaurant"Da Engelli Üye ve Aileleriyle Buluşuyor

Kemal Demirel'in liderliğinde kurulan, sinema sanatçısı Ediz Hun'un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü BEDD, Kurumsal ve Bireysel bağışçıların destekleri ile ihtiyaç sahibi üyelerine; Gıda Yardım Paketleri, Giyim, Hasta Bezi, Tekerlekli...

08.07.2013 16:45

Kemal Demirel'in liderliğinde kurulan, sinema sanatçısı Ediz Hun'un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü BEDD, Kurumsal ve Bireysel bağışçıların destekleri ile ihtiyaç sahibi üyelerine; Gıda Yardım Paketleri, Giyim, Hasta Bezi, Tekerlekli Sandalye, Eğitim Bursu ve Tedavi Yardımları yapmaya Ramazan Ayında da devam ediyor.

Engelli üye ve ailelerine düzenli olarak verdiği iftar yemeklerinde, üyelere Ramazan nedeniyle ayrıca yardımlarını da dağıtan BEDD, 9 Temmuz Salı günü değerli bağışçılarının katkılarıyla Vesta Restaurant'da düzenlenecek yemekte, 400 engelli üye ve ailesini ağırlayacak.

Engelli üye ailelerine keyifli bir akşam yaşatmak için iftar yemeğimize BEDD Yönetim, Danışmanlar Kurulu Üyeleri, Çalışanları ve Değerli Bağışçılar da katılacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Basın Bültenleri Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği 'Vesta Restaurant'Da Engelli Üye ve Aileleriyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement