Beni Affet Anne İlk Kez Esenler'de - Son Dakika
Güncel

Beni Affet Anne İlk Kez Esenler'de

Beni Affet Anne İlk Kez Esenler\'de

Uyuşturucu madde bağımlılığını konu alan "Beni Affet Anne" adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerle ilk kez Esenler'de buluşuyor.

07.12.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Beni Affet Anne" adlı tiyatro oyununun galası, 8 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak. Ailelerin çocuklarıyla birlikte izleyebilecekleri oyun, galadan sonra Türkiye'nin pek çok ilinde de sahnelenecek.

Onur Yenidünya'nın yazdığı ve yönettiği, asistanlığını Muhammed Altınova'nın yaptığı, İdare Sahnesi'nin yapımcılığını üstelendiği oyunda; Yaşar Alptekin, Eyüp Fındık, Ahmet Dursun ve Ömer Bulut rol alıyor.

Misafir oyuncu olarak birçok ünlünün de yer alacağı oyunda, çocuk yaşta trafik kazasında annesini kaybetmiş bir gencin uyuşturucu madde kullanmaya başlaması ve sonrasında babası ve çevresiyle olan ilişkileri konu alınıyor.

Ebeveynlerin çocuklarını uyuşturucudan nasıl koruyabilecekleri ve uyuşturucu bağımlısı olan gençleri bağımlılıklarından kurtarma yollarının anlatılacağı oyunda, tüm dünyada toplumsal bir yara haline gelen madde bağımlılığına karşı verilen mücadele didaktik bir dille izleyiciye aktarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beni Affet Anne İlk Kez Esenler'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement