Beşiktaş, Rafael van der Vaart'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Rafael van der Vaart'ı Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş, Rafael van der Vaart\'ı Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaşlı yöneticiler, yeni statları Vodafone Arena için ilk yıldız olarak Hamburg'da forma giyen Rafael van der Vaart'la görüşüyor.

23.03.2014 13:00  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena'ya yıldız oyuncular getirmek için harekete geçti.

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Vodafone Arena'ya bir değil birkaç dünya yıldızı getirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" açıklaması Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Peki Kartal, hangi dünya yıldızı ile ilgileniyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaşlı yöneticilerin görüşmeler yapmaya başladığı yıldız Rafael van der Vaart...

HAMBURG'TAN SEZON SONU AYRILACAK

Yönetim, 31 yaşındaki oyuncunun ismini kısa süre önce Futbol Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktörü Slaven Bilic'e söyledi. Futbolun başındaki iki isim de Rafael Van der Vaart'a 'Onay' verdi. Özen ve Bilic'ten 'Onay'ı alan yönetim, Hamburg forması giyen oyuncu ile görüşmelere hemen start verdi. Vaart, Almanya'da küme düşme tehlikesi yaşayan Hamburg'dan sezon sonunda ayrılmak istiyor.

"STADIN SÜPER STARI SEN OLACAKSIN"

Beşiktaş, Alman ekibi ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Hollandalı yıldıza, Manuel Fernandes'e önerdiği 2.5 milyon euroyu teklif edecek. Sözleşmenin süresi ise 3 yıl olacak. Yöneticiler, Vaart'a gelecek sezon bitecek olan Vodafone Arena'yı anlattı. 31 yaşındaki yıldıza 'Bu stadın yıldızı olacaksın' mesajı verildi. Hollandalı yıldız da ilk görüşmelere olumlu yanıt verdi. Sezon sonuna kadar görüşmelere devam edilecek. Yönetim, Vaart ile anlaşmaya vardıktan sonra Hamburg ile bonservis konusunda pazarlıklara başlayacak.

KÜNYE

TAM ADI: Rafael Ferdinand van der Vaart
DOĞUM TARİHİ: 11 Şubat 1983 (31 yaşında)
DOĞUM YERİ: Heemskerk/ Hollanda
POZİSYONU: Ofansif orta saha

KARİYERİ

2000-05 Ajax
2005-08 Hamburg
2008-10 Real Madrid
2010-12 Tottenham
2012- Hamburg

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Rafael van der Vaart'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement