Beşiktaşlı Yöneticiler, Emre Mor'un Transferi İçin Danimarka'ya Gitti - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yöneticiler, Emre Mor'un Transferi İçin Danimarka'ya Gitti

Beşiktaşlı yöneticiler, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Türkiye'ye sıcak bakan Emre Mor'un transferini bitirmek için Danimarka'ya gitti.

18.05.2016 13:38  Güncelleme: 13:40

Rotayı Şampiyonlar Ligi'ne çeviren Beşiktaş, yeni sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Siyah-Beyazlılar'ın anlaşmaya vardığı ilk ismin, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor olduğu öğrenildi. Devre arasında Galatasaray'ın da çok istediği, ancak bir türlü ikna edemediği 18 yaşındaki futbolcunun işini bitirmek üzere Beşiktaşlı yöneticiler Danimarka'ya gitti. Emre, dün takımının Kopenhag'la oynadığı deplasman maçında ilk 11'de forma giyerken, sürati ve tekniğiyle yine dikkat çekmeyi başardı. Beşiktaş Yönetimi, bu transferle birlikte geleceğin iskeletini kurmaya devam edecek.

TERİM ONU ÇOK İSTEDİ

Danimarka'nın alt yaş kategorilerinde milli forma giyen Emre Mor'u Türkiye'ye kazandırmak için, Fatih Terim özel olarak devreye girmişti. Uzun çabalar sonrasında genç yetenek, Türkiye'nin U21 takımında görev yaptı. Emre'nin bundan sonraki tercihi de Türk Milli Takımı'ndan yana olacak. Daha önce Türkiye'ye gelmeyi düşünmeyen gurbetçi futbolcunun, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmaya başladığı ifade ediliyor.

Beşiktaşlı Yöneticiler, Emre Mor\'un Transferi İçin Danimarka\'ya Gitti

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yöneticiler, Emre Mor'un Transferi İçin Danimarka'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement