Beyazay'a Yetki Belgesi - Son Dakika
Yerel

Beyazay'a Yetki Belgesi

Beyazay\'a Yetki Belgesi

Türkiye Beyazay Derneğinin Bölge Toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı.

25.08.2015 12:00

Türkiye Beyazay Derneğinin Bölge Toplantısı Afyonkarahisar'da yapıldı. Türkiye genelinde 29 şubenin katıldığı termal bir otelde gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva, geçmişten bu güne engellilerin yaşadığı sorunlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya Kütahya'dan Batı Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan, Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç, Tavşanlı Şube Başkanı Fatih Paşal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Türkiye Beyazay derneği genel başkanı Lokman Ayva ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından katılımcılara Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen "Aşmak için Hareket (Birlikte daha Aktif)" adlı projenin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından uygun görüldü.

Türkiye genelinde 29 şubenin katıldığı termal bir otelde gerçekleştirilen toplantının kapanışında konuşan Başkan Ayva, geçmişten bu güne engellilerin yaşadığı sorunlar hakkında katılımcılara bilgi vererek toplantı sona erdi. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyazay'a Yetki Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement