Beylikdüzü Belediyesi, Manyas Belediyesi'ni Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesi, Manyas Belediyesi'ni Ağırladı

’Kardeş Belediyeler Projesi’ kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden biri olan Manyas Belediyesi meclis üyeleri ilçeye ziyarette bulundu.

21.08.2015 14:45

'Kardeş Belediyeler Projesi' kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi'nin kardeş belediyelerinden biri olan Manyas Belediyesi meclis üyeleri ilçeye ziyarette bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Odası'nda Belediye Meclis Üyeleri'yle görüşmeler gerçekleştiren heyet, projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi, kardeş belediyesi olan Manyas Belediyesi'ni ağırladı. Daha önce ilçeye gidip incelemelerde bulunan ve ihtiyaçları belirleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile belediye meclis üyelerinin ardından, bu kez Manyas Belediye Meclis üyeleri Beylikdüzü'nü gezdi. Manyas Belediye Meclis Üyesi Semahat Coşkun Özen, Erdoğan Küçükarslan ve CHP Manyas Kadın Kolları Başkanı Meltem Danç'ı, Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Meclis üyeleri Mülayim Demirtaş, Deniz Çakıroğlu, Figen Karahan ve birim müdürleri karşıladı.

Manyas Belediye Meclis üyeleri, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek barış ve sevgi buluşmaları için Beylikdüzü'ne katkı sunmak istediklerini belirtirken, kendi gerçekleştirecekleri festival için de fikirler aldı. Manyas'ta bulunan tarihi eserlerin korunması ve restore edilerek kullanıma açılması için izlenecek yolu da belediye meclis üyeleriyle görüşen heyet, gidişatı detaylı olarak değerlendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesi, Manyas Belediyesi'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement