Beylikdüzü Belediyesi'nden Suriyeli Mültecilere Yardım - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi'nden Suriyeli Mültecilere Yardım

Beylikdüzü Belediyesi\'nden Suriyeli Mültecilere Yardım

Türkiye’ye sığınan Suriye vatandaşlarına, Beylikdüzü’nde yaşayan duyarlı iş adamlarının katkılarıyla toplanan yardım malzemelerini Şanlıurfa’ya ulaştıracak olan Beylikdüzü Belediyesi, sağladığı lojistik destek ile 2 tırı yola çıkarıyor.

24.09.2014 10:25

Türkiye'ye sığınan Suriye vatandaşlarına, Beylikdüzü'nde yaşayan duyarlı iş adamlarının katkılarıyla toplanan yardım malzemelerini Şanlıurfa'ya ulaştıracak olan Beylikdüzü Belediyesi, sağladığı lojistik destek ile 2 tırı yola çıkarıyor.

Beylikdüzü Belediyesi, ülkelerinden göç eden Suriyeli binlerce mülteciye yardım elini uzattı. Hayırsever iş adamları tarafından toplanan yardım malzemelerini toplam 2 tır ile Şanlıurfa'ya ulaştıracak olan Beylikdüzü Belediyesi, verdiği lojistik destekle Suriye vatandaşlarının yaralarını sarmaya yardımcı olacak.

"ACILARIN DİNMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da tırı ulaştıracak görevli şoförleri yetkililer ile birlikte ziyaret ederek yollarının açık olmasını diledi ve ziyarette önemli mesajlar verdi.

Başkan İmamoğlu, "Sınırlarımızda ateş yanıyor. Bu ateş bizi de üzüyor. Dünyada kendisini güç kabul eden kurumların kışkırtmasıyla insan birbirine zarar veriyor. Diliyoruz ki bir gün herkes vatanına geri dönsün. Vatanından ayrı kalmak çok acı bir durumdur. Bu acılar dinsin istiyorum. Emperyalist davranışların asla başarılı olmasını istemiyoruz. Bu manada diğer çevre ülkelerin de demokratik sisteme sahip bir toplum düzeninde yaşayabilmeleri için gerekli tavırları alması gerektiğini diliyorum" dedi.

"BİZ SADECE KÖPRÜ OLDUK"

Çevre ülkelerde canı yanan herkese yardım ettiğimizi de belirten İmamoğlu, "Umarım komşularını da huzurlu gören bir millet oluruz. Bugün 2 yardım tırı kardeşlerimize ulaşmak için yola çıkıyor. Yardımların birikmesinde payı olan değerli iş adamlarımızın duyarlılıklarına teşekkür ediyorum. Biz sadece köprü olduk. İhtiyaç oldukça bu yardımlara devam edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi'nden Suriyeli Mültecilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement