Beylikdüzüspor'a Başkan İmamoğlu'ndan Destek - Son Dakika
Spor

Beylikdüzüspor'a Başkan İmamoğlu'ndan Destek

Beylikdüzüspor\'a Başkan İmamoğlu\'ndan Destek

Beylikdüzüspor’un yeni göreve gelen kulüp başkanı Ömer Küçüksarı ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

24.09.2014 11:32

Beylikdüzüspor'un yeni göreve gelen kulüp başkanı Ömer Küçüksarı ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. Spor yöneticiliği sırasında yaşadığı anıları paylaşan Başkan İmamoğlu, gençleri doğru yetiştirmek için geleceğe yatırımın önemli olduğunu söyledi.

Karşılıklı işbirliği neticesinde, birbirlerinin görüşlerine değer vererek kulübün fiziki ortamlarında iyileştirmeler ve çeşitli sosyal projeler gerçekleştireceklerini de belirten Başkan İmamoğlu, "Üstümüze düşen vazifeleri belirleyelim ve bunları hayata geçirelim" dedi.

İmamoğlu, Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı'nın düzenlenmesi üzerine de fikirlerini paylaşarak Beylikdüzüspor'a tribününün gereken donanımda olacağı güzel bir stat yapacaklarını bildirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beylikdüzüspor'a Başkan İmamoğlu'ndan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement