Biga'da Aile Sağlık Merkezi ve Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Biga'da Aile Sağlık Merkezi ve Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Biga\'da Aile Sağlık Merkezi ve Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

28.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Temel atma törenine, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Öz, Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu, Biga Belediyesi Meclis Üyelerimiz, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, CHP İlçe yöneticileri, Hamdi Gençoğlu, Gürol Gençoğlu ve Proje Sorumlusu Mimar Başak Öder Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı İsmail Işık "Bugün içinde iki sevinci birden yaşıyoruz. Sağlık Ocağı ve Çocuk Bakım Evini Belediyemize bağışlayan hayırsever Gençoğlu Ailesine teşekkür ediyorum. Bu yatırımın başlangıç olduğunu düşünüyor, tüm iş adamlarını bu gibi yatırımlarla Biga'mıza katkıda bulunmaya çağırıyorum. Bu Proje sayesinde birçok vatandaşımız bu alanlardan ihtiyaçlarını gidereceğini umuyor, Sağlık Ocağının ve Çocuk Bakım Evinin Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Temel Atma Töreni yapılarak kurban kesimi gerçekleşti. Törene katılan vatandaşlara yemek ikram edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da Aile Sağlık Merkezi ve Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement