Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga Belediyesi ekiplerince, ilçedeki esnaflara çöp poşeti dağıtıldı.

03.11.2015 13:00

Biga Belediyesi ekiplerince, ilçedeki esnaflara çöp poşeti dağıtıldı.

Belediye Başkanı İsmail Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre kirliliği ve kokuya neden olan atıkların kısa sürede toplanması için çarşı esnafına çöp poşeti dağıtıldığını söyledi.

Işık, yoğun aralıklarla dağıtımını yaptıkları poşetler sayesinde esnafın çöp atmaktan kurtulacağını belirterek, "Çarşı esnafımız her akşam 19.00'da atıklarını dükkanlarının önüne koyacak ve ekiplerimiz de çöpleri toplanacak. Bu sayede temiz bir çevre var olacak" dedi.

BTSO'da belge yenileme denetimi

Biga Ticaret ve Sanayi Odasında (BTSO), 2012 yılından bu yana sahip olduğu akredite oda belgesi yenileme denetimi başarıyla tamamlandı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmet kalitelerini ve çeşitliliği artırmak, hizmet standardını gün geçtikçe daha da ileriye götürmek için gayretle çalıştıklarını söyledi.

Bu çalışmaların karşılığını da akredite oda unvanını taşıyarak aldıklarını belirten Doğan, "Sistemin kurulmasında ve uygulanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement