Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

17.05.2016 13:22

Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı. Okul müdürü Mehmet Kaya, okuldaki törende yaptığı konuşmada, Proje Koordinatörü Sibel Demirhan başkanlığında 20 danışman öğretmen rehberliğinde 160 öğrencinin 50 bilimsel projeye imza attığını söyledi.Kaya, fuarı düzenlemekteki en temel hedeflerinin gerçek hayattaki soru ve sorunlara yönelik çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrencilerin öğrenmesi olduğunu kaydetti.

Açılışa, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, davetliler öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Konser

Biga Belediyesi Türk halk ve sanat müziği korosu konser verdi. Belediye Kültür Sarayı'nda, Şef Didem Ekşinozlugil yönetimindeki konserde TRT sanatçıları İhsan Menteş ve Mirza Başara da yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement