Bigadiç'te Belediye Başkanları Açılışa Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'te Belediye Başkanları Açılışa Katıldı

Evi Kuran Alışveriş Merkezleri'nin 6. Şubesi Bigadiç'te gösterişli bir törenle açıldı.

14.11.2014 14:13

Açılış törenine Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erdoğan, Yörükler AVM Yönetimi, Pekcan Ltd. Yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, parti temsilcileri, daire amirleri, çevre il ve ilçelerden davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bugün yine hayırlı bir iş için toplanmış bulunuyoruz. İlçemize yeni bir iş kapısı yeni bir istihdam kapısı yeni bir ekmek kapısı açılıyor. Bunun için son derece mutluyuz. Başkanımda sağ olsun kırmadılar teşrif ettiler. Kendilerine de hoş geldiniz diyorum. Tabi bu açılan her bir işyeri burada yaşayan insanların hayatını daha da kolaylaştırıyor, kaliteyi arttırıyor, imkanlarımız daha da artıyor. Biz bu tip işyerlerinin, hizmet sektörünün halkımıza hizmet eden yerlerin artmasını istiyoruz. Bu yeni işyerimizin de ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum, açan kardeşlerimize İsmail kardeşimiz de yıllardır burada sevilen bir esnafımız bizlere hizmet ediyordu, şimdi de daha geniş yelpazede hizmet edecekler, hayırlı müşteriler diliyorum, hayırlı insanlarla karşılaşsınlar, bereketli olsun, hayırlı uğurlu olsun inşallah diye konuştu.

Başkan Avcu'dan sonra açılış töreninde bir konuşma yapan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ise Evi Kuran Alışveriş Merkezinin 6. Şubesi'nin açılışının Bigadiç'e ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Yörükler ve Pekcan Ailesi'ne de hayırlı kazançlar diliyorum diye konuştu.

Evi Kuran Alışveriş Merkezinin 6. Şubesi konuşmaların ardından dualar eşliğinde Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul açılış kurdelesini keserek, iş yerlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve açılışa katılan davetliler 2 kattan oluşan Evi Kuran Alışveriş Merkezi'ni gezerek yetkilerden bilgiler aldılar.

Evi Kuran Alışveriş Merkezi yetkilileri açılış için lokma hayrı yaptırdılar ve gelen misafirlere, çevresindeki işyerlerine dağıttılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'te Belediye Başkanları Açılışa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement