Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Spor

Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında "antrenör değerlendirme ve koordinasyon" konulu toplantı yapıldı.

15.01.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında "antrenör değerlendirme ve koordinasyon" konulu toplantı yapıldı.

Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda, şube müdürleri ve antrenörlerin katıldığı toplantıda, 2015 yılı içerisinde kurum bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi yapılarak, 2016 yılı için antrenörlere branşlar, çalışma programları, sporcu sayıları ve başarının arttırılması ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Yıldız, daha sonra yaptığı konuşmada, sporu tabana yayacak uzun vadeli plan ve özel programlarla, sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve aktif bir yaşam tarzı haline getirilerek, daha çok sporcuya ulaşılması gerektiğini söyledi.

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Sport-Combat Sambo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Bozüyük Halk Eğitim Merkezi hapkido kursu öğrencileri, birincilik ve üçüncülük kazandı.

İstanbul Arnavutköy Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada Oğuzhan Taşkın 57 kiloda Türkiye birincisi ve Kamil Kır 60 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Dereceye giren sporcuları ve antrenör Ahmet Sinan Özcan'ı kabul eden Aslan Yıldız, azimli, disiplinli ve kararlı çalışmaları sonucunda aldıkları derecelerden dolayı sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement