Bilecikspor'dan Mevlit - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor'dan Mevlit

Bilecik 1. Amatör Liginde mücadele eden Bilecikspor Kulübü tarafından hayatını kaybetmiş yönetici ve futbolcular için mevlit okutuldu.

10.04.2015 16:53

Bilecik 1. Amatör Liginde mücadele eden Bilecikspor Kulübü tarafından hayatını kaybetmiş yönetici ve futbolcular için mevlit okutuldu.

Orhangazi Camisindeki mevlide, Vali Ahmet Hamdi Nayir, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Cinoğlu, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren her kesimden destek gördüklerini hatırlatarak, "Güzel gelişmeler olacağına inanıyoruz. Güzel bir sinerji yakaladık. Bu sinerjiyle inşallah profesyonel faaliyetlerimizde güzel gelişmeler yaşayacağımızı düşünüyorum. Kulübü sevdirmek lazım, şu anda da onu başarıyoruz. 1111 üye projemizle ilgili olarak, üye kayıtlarımız devam ediyor. Hedefimiz yıl sonuna kadar 500 üyeyi tamamlamak" dedi.

Mevlidin ardından vatandaşlara gül suyu, lokum ve pilav ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecikspor'dan Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement