Bilgi Evlerinden, Engelli Öğrencileri Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bilgi Evlerinden, Engelli Öğrencileri Ziyaret

Bilgi Evlerinden, Engelli Öğrencileri Ziyaret

Bilgi Evleri öğrencileri, "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Akçakoca Bilgi Evi'nde oluşturulan kursta eğitim gören zihinsel engelli kursiyerleri ziyaret ettiler.

13.12.2014 12:20  Güncelleme: 13:35

Halk Eğitim Merkezi İş Eğitim Okulu'ndan mezun olan 23 yaş üstü zihinsel engelli öğrenciler, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Bilgi evlerinde oluşturulan "El Sanatları Kulübü"nde eğitim görmeye devam ediyor. El sanatları kulübünde bu hafta "Dünya Engelliler Haftası" nedeniyle kutlama yapıldı. Zihinsel engelli öğrencileri kurslarında ziyaret eden Bilgi Evi öğrencileri, yaptıkları ziyareti yaş pasta keserek tatlandırdılar.

"EL SANATLARI SERGİSİ GEZİLDİ"

Akçakoca Bilgi Evi "El Sanatları Kulübü" nün zihinsel engelli öğrencileri, kendi yaptıkları çeşitli el sanatları ürünlerini, açılan sergiyle görücüye çıkardılar. Öğrencilerin yaptıkları takı ve el işleme ürünleri adeta göz doldurdu. Sergiyi gezen Bilgi Evi öğrencileri ve öğretmenleri, yapılan el emeği ürünlerini çok beğendiklerini belirttiler. Daha sonra çeşitli ikramlarda bulunan Bilgi Evi öğrencileri, zihinsel engelli abi ve ablalarıyla birlikte animasyon filmi izleyerek eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Evlerinden, Engelli Öğrencileri Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement