Binali Yıldırım: Dünyada Lider Sıkıntısı Var (2) - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım: Dünyada Lider Sıkıntısı Var (2)

Binali Yıldırım: Dünyada Lider Sıkıntısı Var (2)

Eğitim-bir-sen'de ALİ MUSA BİNA DÖNEMİ Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İzmir 1 No'lu Şubesi 4. Olağan Kongresi'nde, 3 dönem kuralı gereği başkanlık için yeniden aday olamayan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak'ın yerine Ali Musa Bina ve Hüseyin Güneş başkanlık için yarıştı.

30.11.2014 20:15

Eğitim-bir-sen'de ALİ MUSA BİNA DÖNEMİ

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İzmir 1 No'lu Şubesi 4. Olağan Kongresi'nde, 3 dönem kuralı gereği başkanlık için yeniden aday olamayan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak'ın yerine Ali Musa Bina ve Hüseyin Güneş başkanlık için yarıştı. 160 delegenin oy kullandığı seçimin ardından 96 oyla Ali Musa Bina Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi'nin yeni başkanı oldu. Hüseyin Güneş 62 oyda kalırken 2 oy boş atıldı. Şube Başkanı Ali Musa Bina, "Öğretmen olarak başladığım eğitim yolculuğumda 28 Şubat'ın baskıcı sürecinden dolayı müdür yardımcısı bile olamıyorduk. Her şeye rağmen diz çökmedik, mücadele ettik. İnanan arkadaşlarımızla omuz omuza mücadele ettik. Bugünün bizler için müthiş bir havası var. Delegelerin tam katılımıyla adeta coşku içerisinde bir kongre yaşıyoruz. Burada sizlerle olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum" diye konuştu.

Ali Musa Bina'nın yönetim kurulu listesinde ' Ali Kaya, İsmail Çam, Ebru Yılmaz Yücel, Lütfü Ülver ve Özgür Kaplan' yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım: Dünyada Lider Sıkıntısı Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement