Binali Yıldırım'ın Memleketi Sevinçli - Son Dakika
Yerel

Binali Yıldırım'ın Memleketi Sevinçli

Binali Yıldırım\'ın Memleketi Sevinçli

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti genel başkan adayı olarak açıklanması, memleketi Erzincan’lıları heyecanlandırdı.

19.05.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti genel başkan adayı olarak açıklanması, memleketi Erzincan'lıları heyecanlandırdı.

Erzincan'lılar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın genel başkan adayı olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, şu görüşlerde bulundular; "14 yıldır AK Parti iktidarında Ulaştırma alanında adeta çağ atlatan değerli Bakanımız ve hemşehrimiz Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Adayı olmasından ötürü mutluyuz, seviçliyiz, gururluyuz. Erzincan tarihinde üçüncü kez bir başbakan çıkarıyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz.", "Çok sevindim. Bir Erzincan'lı olarak hemşehrimin başbakan olması guru verici. Zaten Ulaştırma Bakanı iken çalışmaları çok güzeldi. Erzincan'a da çok yatırım yaptı. İnşallah bundan sonra daha hayırlı olur. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum.", "Erzincan toprağından böyle kutsi bir göreve atanmış kişinin olaması bize gurur ve iftihar veriyor. Bir Erzincan'lı olarak beklentilerimiz ve sevincimiz çok fazla. İnşallah Erzincan2ımıza sosyal, ekonomik ve her yönden yardımcı olur. ", "Bizim memleketimizin çok değerli bir kişiliğidir. Gurur duyuyoruz. Tabi sadece Erzincan olarak değil Türkiye genelinde başarılarının devamını diliyoruz.", " Açıkcası bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı beklediğimiz bir şeydi. Geç oldu. Daha önce beklenti üzerineydi. Şimdi nasip oldu. Hayırlısı olur inşallah.", "Erzincan için büyük bir gelişim olduğunu düşünüyorum. Türkiye içinde hayırlı olur inşallah. Erzincan'dan başbakan çıktığı için çok sevinçliyiz. İnşallah hayırlısı olur Türkiye için.", "Hayırlısı hangisi ise o olacak dedik inşallah ve odluda. Mutluyuz, iyi şeyler olacak inşallah. Erzincan'lı olduğu için daha mutluyuz."

Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ise yaptığı açıklamada şu görüşlerde bulundu; "Tabi bütün Erzincanlılar gibi Sayın Bakanımızın hem Genel Başkan olması anlamında çok büyük bir sevinçle karşıladık. Bu bizim beklediğimiz bir şeydi. Daha önceki kongrede de ismi geçti. Bununla ilgili temayüllerde de yine birinci çıkmıştı. Fakat o günkü genel merkezimizin istişareleriyle Sayın Ahmet Davutoğlu yapıldı. Şimdide genel merkezimizn yapmış olduğu toplantılar neticesinde de Bugünde Sayın Başbakan olarak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım Bey açıklandı. Belediye önünde naklen izledik. Bizler zaten hazırlığımızı yapmıştık. Sayın Genel Başkanımızın portresini astık. Bu bir yandan çok sevindirici bir haber bir yandan da hem şehrimiz anlamında hem de Binali Beyin şahsı anlamında çok sevindirici bir olay. Bir yandan da mesuliyet artıyor. Bu üçüncü başbakanımız. Erzincan'ın toprakları bereketli bir toprak."dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın genel başbakan olmasıyla Erzincan'ın ekonomik açıdan bir avantaj elde edeceğini düşünen Erzincanlılar, durumdan memnun gözüktü. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binali Yıldırım'ın Memleketi Sevinçli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement