Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan Terör Olaylarına Lanet - Son Dakika
Yerel

Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan Terör Olaylarına Lanet

Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu\'ndan Terör Olaylarına Lanet

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Tekirdağ Temsilciliği, Ankara’da meydana gelen terör olaylarını kınadı.

19.02.2016 15:07

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Tekirdağ Temsilciliği, Ankara'da meydana gelen terör olaylarını kınadı.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği, 3 Kemaller Parkı'nda (Tuğlalı Park) CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve konfederasyona bağlı sendika yöneticilerinin de katılımıyla Ankara'da meydana gelen terör olaylarını lanetledi. Grup adına basın açıklamasını okuyan Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Dönem Sözcüsü Hüseyin Eren, "Ülkemizde son zamanlarda yaşananlar, terör olayı olmanın ötesinde bir iç savaş ve bölünme tehdidiyle kaygısıyla karşı karşıya olduğumuz kaygısını uyandırmaktadır. Son olarak Ankara'da gerçekleşen alçakça saldırı da kaygılarımızın haklı olduğunu göstermektedir. Olaylar, artık Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde yaşanan ve sadece bölgeyi etkileyen olaylar olmaktan çıkarak bütün vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eder hale gelmiştir" dedi.

Son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ve en son Ankara'da yaşanan olayın katliam olduğunu belirten Eren, bu olayların birlik ve bütünlüğümüze kastettiğine dikkat çekti. Eren, ülkeyi yöneten siyasal iktidarın bu olayların faillerini en kısa sürede ortaya çıkarmakla mükellef olduğunu, çıkarılması gerektiğini söyledi. Eren, son olarak şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden bu yana emek örgütü olma sorumluluğu ve bilinciyle mücadele eden konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş, yaşanan gelişmeler karşısında kaygı ve düşüncelerini Türkiye kamu emekçileri ve halkımız ile paylaşmayı bir zorunluluk ve tarihi bir sorumluluk olarak görmektedir. Ulusal bütünlüğümüze, barışımıza ve kardeşliğimize yönelik gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda yaşamını kaybeden vatandaşlara rahmet, ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan Terör Olaylarına Lanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement