Diyarbakır Bismil'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Bismil'de Polise Silahlı Saldırı

Diyarbakır Bismil\'de Polise Silahlı Saldırı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde özel harekat polislerine, PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Terörsitler çıkan çatışmadan olay yerinden kaçtı.

09.06.2016 15:25  Güncelleme: 15:59

Diyarbakır - Batman yolu eski sanayi girişinde görev yerlerine giden özel harekat polislerine, teröristlerce silahlı saldırıda bulunuldu. Polisin anında karşılık vermesi üzerine teröristler olay yerinden kaçtı.

EL BOMBASI VE KALAŞNİKOF MERMİLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı sonrasında olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda kalaşnikof mermisi ve el bombası ele geçirildi. Teröristlerin yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Bismil'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • DEMİR: 14 senedir ülkeyi kim yönetiyor ,şivan perverle kim resim çektirdi ,çözüm süreci deyip pkk ya kim göz yumdu ,,kimse kusura bakmasın sorumlu akp dir 22 10 Yanıtla
  • Turkey: Yahu bu teröristler süpermen mi her çatışmadan kaçmayı basarıyorlar 22 1 Yanıtla
  • Tarih yapraklari: Pkk ile masaya ak parti iktidari oturmadimi dolmabahcede osloda .kim oturdu 3 4 Yanıtla
    sy: İra vs gibi teror orgutlerinin sonu cozum sureciyle getirildigi icin oncelikle bu yol denenmis olabilir. Vatanini sevsen zaten hukumetin terorle mucadelesini destekliyor olurdun. Sn Basbakanin aciklamasini duymadin sanirim. konusmak icin yalvariyorlar hukumet asla kabul etmeyecek. Vatanini seven terorle mucadele edilmesini isteyenlere bitakim guruplarca karalama yapmak icin allahtan korkmadan her turlu iftira karalama kara propaganda yapiliyor. Ama bosa cirpiniyorsunuz. Allahin izniyle her turlu ser odagi temizlenecek 1 0

Advertisement