Bitlisli Atletlerden Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Bitlisli Atletlerden Büyük Başarı

Bitlisli Atletlerden Büyük Başarı

Bitlis Milli Takım Atletizm Antrenörü Fadıl Kara, Ferhat Bozkurt ve Ömer Oti’nin Bitlis ve Türkiye adına büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

05.08.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Milli Takım Atletizm Antrenörü Fadıl Kara, Ferhat Bozkurt ve Ömer Oti'nin Bitlis ve Türkiye adına büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

Yıllarıdır Atletizm Antrenörü olarak görev yaptığı Bitlis'ten çok başarışı sporcuları yetiştirdiğini ifade eden Kara, son olarak Ferhat Bozkurt ve Ömer Oti'nin başarılarından dolayı kendileri ile gurur duyduğunu belirtti. Kara, "Antalya Akseki'de 1 Ağustos tarihinde düzenlenen milli takım genç erkekler seçmelerinde Bitlisli atlet Ferhat Bozkurt başarı elde ederek İngiltere'nin başkenti Londra'da 19 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Dünya Dağ Koşusu şampiyonasında Bitlis'i ve ülkemizi temsil edecek. Aynı zamanda Ferhat Bozkurt 17 Eylül 2014 tarihinde İtalya'da düzenlenen dünya şampiyonasında dünya üçüncüsü olmuştu. Bu yılki hedefimiz Londra'dan dünya birinciliği getirmektir. Ayrıca 17 Temmuz tarihinde İsveç'te düzenlenen Avrupa şampiyonasında sporcumuz Ömer Oti, 3 dakika 45 saniye ile hem kendi rekorunu kırmış, hemde Avrupa 4'üncüsü olmuştur. Bu sporcumuzun bir aylık kamp giderlerini karşılayan Bitlisli iş adamımız Hasan Dalkıran'a da teşekkür ederiz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlisli Atletlerden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement