Bölge Karması Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Bölge Karması Göz Doldurdu

Bölge Karması Göz Doldurdu

Bölgeler arası Amatör Karmalar müsabakasında, Diyarbakır Bölge karması futbolcuları başarılı bir organizasyon geçirip yeni sezonun başlamasını bekliyorlar.

15.06.2016 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organizasyonun ilk maçı olan Sakarya maçına ilk defa bir arada oynamanın dezavantajı ile çıkarken daha sonraki maçlarda uyum sorununu halledip başarılı maçlar çıkarırken kendilerini izlemeye gelen birçok takımdan da teklifler almaya başladılar.

Özellikle; Kurtalan Spordan Orta saha sağ ve sol kanat oyuncusu Sidar Ceylan, Yol Spordan Stoper olarak görev yapan M.Salim Akıncı ve Neytullah Ayzit ile Sağ bek olarak görev yapan M. Şafi Güzel, Batman Gerçüş Spordan Stoper oyuncu Sadun Ay, 1968 D.Bakır Spor da Solbek ve Stoper olarak görev yapan Bayram Kökel, Kayapınar Belediye Spordan Kaleci Mahmut Nergiz, Mardin 47 Spordan orta saha oyuncusu İbrahim Polat, Çınar Belediye Spordan forvet oyuncusu Uğur Yontürk, Bağlar Belediye Sporda orta saha merkez oyuncusu Berat Demir, müsabakalarda öne çıkan oyuncular oldular.

Diyarbakır Bölge Antrenörü ve Milli takımlar Bölge Teknik Sorumlusu Mehmet Budakın, Müsabakalardan ve oyuncularının vermiş olduğu mücadeleden, fair play ruhuna uygun davranışlarından dolayı çok memnun olduğunu belirtirken, 3-4 günlük antrenman ve birbirleriyle ilk defa bir araya gelen bir grupla beraber olduklarını, Bal ligi ve Süper Amatör Küme maçlarının bitmesinin ardından yaklaşık olarak 1 aylık bir aranın kendileri için dezavantaj olması sebebiyle futbolcularda fizik olarak düşüş olmasını normal karşıladıklarını belirtti.

Milli Takımlar Bölge Teknik Sorumlusu Budakın, asıl amaçlarının karmamızdaki oyuncularımızdan kaç tanesinin profesyonel takımlara kazandırılıp hayatlarına burada devam edebilmelerinin sağlanmasıdır. Futbolculara gelen tekliflerle ilgili olarakta, Bu oyuncularımızın çoğunun 3. Liglerde rahatlıkla oynayabileceklerini hatta 2. Liglerde dahi oynamaları gerektiğini söyleyerek bölge takımlarımızdan futbolcularımıza şans vermelerini istedi.

Ayrıca yaş kriterlerine 20 gün ile takılıp karmamıza dahil edemediğimiz Ergani Spor dan 1997 doğumlu Orta saha ve stoper olarak ta oynayabilen Oktay Özer ile Kalemizde çok iyi maçlar çıkaran 1997 doğumlu Kayapınar Belediye sporlu Mahmut Nergiz'in uzun yıllar ülkemiz futboluna hizmet edeceklerine inancının tam olduğunu ve 2. Lig ayarındaki takımlarda tecrübe kazandıktan sonra kolaylıkla oynayabilecek konumda olduklarını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bölge Karması Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement