Bolu Belediye Başkanı'ndan Bahçelievler Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediye Başkanı'ndan Bahçelievler Müjdesi

Bolu Belediye Başkanı\'ndan Bahçelievler Müjdesi

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, “Bahçelievler Mahallesi yapılan çalışmalarla bambaşka bir görünüme kavuştu.

05.01.2014 13:38

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, "Bahçelievler Mahallesi yapılan çalışmalarla bambaşka bir görünüme kavuştu. Kent Meydanı Proje'si ile mahallenin çehresi değişecek" dedi.

Bahçelievler Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek uzun süre sohbet etti. Yılmaz, 9 yıldan bu yana yapılan çalışmalar sonrasında Bahçelievler Mahallesi'nin çehresinin değiştiğinin altını çizerek, "Bahçelievler Mahallesi yakın bir zamanda bizim Kent Meydanı Projesi ile Kadın Doğum Hastanesi, meteoroloji, Orman Bölge Müdürlüğü, Kızılay Parkı, Valilik Konağı, aynı zamanda adliye binası ve arkasındaki askeriyenin tamamının içine alındığı İstanbul'daki Taksim Meydanı'nın iki misli büyüklüğündeki bir alanla birleşecek. Kent Meydanı'yla Bahçelievler Mahallesi bütünleştiğinde Bolu ve Bahçelievler Mahallesi'nin konumu çok daha değişik olacak. Bu çalışmalarımıza kısa sürede başlayacağız. Şu an itibarıyla imar planları alınmış durumda. Allah nasip ederse bu yıl kazmayı vuracağız" diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

"Böylelikle de Bolu uluslararası bir kente dönüşürken Bahçelievler Mahallesi'nin önü de biraz daha açılacak. Bahçelievler de yaşayan vatandaşlarımıza da imar uygulamaları ve yol genişletme çalışmalarında bize verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bizde Bolu'da yaşayan vatandaşlarımıza layık olmak için, şehrimizin yaşanabilir en güzel kent olabilmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Aynı hızda çalışmalarımıza devam edebilmek için halkımızdan bir dönem daha destek bekliyoruz." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediye Başkanı'ndan Bahçelievler Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement