Bolu'da Devremülkerin Tapuları Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Devremülkerin Tapuları Dağıtıldı

Bolu\'da Devremülkerin Tapuları Dağıtıldı

Mudurnu'nun Taşkesti Beldisinde yapımı tamamlanan devre mülklerin tapuları düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

27.12.2013 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudurnu'nun Taşkesti Beldesinde yapımı tamamlanan devre mülklerin tapuları düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Taşkesti Sarot Termal Vadi Devremülk tesisleri toplantı salonunda düzenlenen törene AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, daire müdürleri ve tapu sahipleri katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yaptığı konuşmada, güzel yatırımın hayata geçirilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Taşkestililere müjde vermek istiyorum. Fındık desteklemeleri için çalışıyoruz. Abant - Taşkesti yolunun sıcak asfalt yapımı gerçekleştirilecek 2014 yılında" şeklinde konuştu.

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, "Sarot termalin çok önemli yatırımlarını, Bolu ve ülkenin diğer yerlerinde de görmeyi arzu ediyoruz. Güven ortamında yapılan tesis nerelere geldi onu burada  müşahede ediyoruz. Bu bizi gururlandırdı. Ülkemizin genç insanlarına, geleceğine yatırım yapıyor" diye konuştu.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl de "Sarot termal, Bolu, Mudurnu, Göynük ve Taşkesti için önemli bir yatırım. Bu tabiat suyu zamanında yapılmayan yatırımlarla boşa aktı. Termalciler burayı değerlendirerek hizmete kazandırdılar" dedi.

Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan da bu projenin Taşkesti için çok iyi olduğunu dile getirerek, "Yatırımcı bulmak çok zor. Burası için çok mücadele ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Törende konuşan Taşkesti Sarot Termal Vadi Devremülkleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yerdelen, şunları söyledi:

"Taşkesti Beldesindeki termal vadi tesislerinin  tapu dağıtımı için emeği geçen herkese tüm bürokratlara teşekkür ediyorum. Burada 10 bin 400 kişi tapu sahibi oldu. Bizim beş projemizin bitmesiyle bölgeye 500 bin kişi gelecek. Ayrıca Mudurnu'ya 2 bin 500 villa yapımı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmayla birlikte buraya da yılda 250 bin Küveytli gelecektir."

Konuşmanın ardından protokol tarafından devremülklerin tapuları dağıtıldı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Devremülkerin Tapuları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement