Bozüyük AK Parti'de Birlik ve Beraberlik Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bozüyük AK Parti'de Birlik ve Beraberlik Yemeği

Bozüyük AK Parti\'de Birlik ve Beraberlik Yemeği

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde AK Parti’nin kadın ve gençlik kolları üyeleri bir araya geldi.

31.08.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde AK Parti'nin kadın ve gençlik kolları üyeleri bir araya geldi.

Toplantıda ilk olarak söz alan Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kadir Ünal konuşmasında AK Parti gençliği olarak kendilerine verilecek görevlere milleti ve partisi adına hazır olduklarını söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar da konuşmasında, 7 Haziran seçimleri öncesinde yapmış oldukları çalışmalarda her kesim tarafından takdir topladıklarını, yapılacak olan erken seçimlerde tekrar kapı kapı dolaşmaya hazır olduklarını söyleyerek katılımcı bayanlara teşekkür etti.

İlçe Başkanı Mesut Çetin ise, 13 yıl önce devir alınan Türkiye'nin bugünkü Türkiye olmadığını söyledi. Başkan Mesut Çetin, "AK Parti millete Cumhuriyet tarihinde en çok yatırım yapan, demokratikleşme alanında ülkemizi birinci sınıf demokrasiye getiren bir parti olarak tarihe geçecek. 13 Yıldan buyana istikrarlı olan ülkemizi maalesef birileri karıştırmak istiyorlar. Bizler bunlara izin vermeyeceğiz. Sizlerle birlikte ülkemizde yine istikrarın ve istikbalin devamı için birlikte çalışarak 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde AK Partinin tek başına iktidar olması için gece gündüz çalışacağız, milletimize anlatacağız. Kadın ve gençlik kolları partimizin en çok çalışan kollarıdır. Bundan önceki seçimlerde de yapılacak olan seçimde de yine öyle olacaktır. Ben buradan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da konuşmasında, göreve geldikleri günden bu yana amaçlarının sadece Bozüyük'e hizmet etmek olduğunu söyledi. Fatih Bakıcı, "Biz her mahalleye, her bireyimize aynı değeri veriyoruz. Amacımız daha yaşanabilir bir Bozüyük, tabii ki bunları gerçekleştirirken de öncelikle sizlerin desteği bizim için çok büyük önem arz ediyor. 30 Mart yerel seçimlerini sizlerle birlikte kazandık. Ben teşkilatlarımızı çok önemseyen birisiyim. Biz Bozüyük'e hizmet ediyorsak, yaşanabilir bir ilçe için mücadele veriyorsak, bunlar teşkilatımızdan, sizlerden aldığımız güç ile mümkün oluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir engelin olmadığına inanıyorum. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde de milletimizin desteği ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum" diye belirtti.

Program, konuşmaların ardından yenilen yemek sonrasında hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük AK Parti'de Birlik ve Beraberlik Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement