Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığına Mesut Çetin Atandı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığına Mesut Çetin Atandı

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığına Mesut Çetin Atandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde eski İlçe Başkanı Nizamettin Çam'dan boşalan göreve Parti Genel Merkezi tarafından Mesut Çetin atandı.

20.11.2013 14:45  Güncelleme: 14:46

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde eski İlçe Başkanı Nizamettin Çam'dan boşalan göreve Parti Genel Merkezi tarafından Mesut Çetin atandı.

Eski İlçe Başkanı Nizamettin Çam, hac görevini yerine getirdikten sonra İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusu için görevinden istifa etmişti. AK Parti Genel Merkezi de geçtiğimiz gün kararını vererek yaklaşık 2 aydır İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mesut Çetin'i asaleten atadı. Görevi devralan Mesut Çetin, yaptığı açıklamada, kendisine yüklenen sorumluluğun bilincinde olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Çetin, "1964 Erikli köyü doğumluyum. Özel sektörden emekliyim, evli ve iki çocuk babasıyım. Adalet ve Kalınma Partisi Bozüyük İlçe Teşkilatı ilçemizde kurulduğu zaman ilk üye olanlardan birisiyim. Partimizin kuruluşundan bu yana her kademesinde çeşitli görevlerde bulundum. Bugün itibari ile İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bana yüklenen bu sorumluluğun bilincindeyim. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri de göz önünde bulundurduğumuzda sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle önceden birlikte görev yapığımız ilçe başkanlarımızın da desteğiyle Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere planlı ve programlı çalışmalar yaparak zafere ulaşmayı hedefliyoruz. Bilindiği gibi seçim takvimi hızlı bir şekilde işlemeye devam ediyor. Şu anki süreç belediye başkan adaylarının belirlenme sürecidir. Başta Bozüyük olmak üzere Dodurga beldemizin adayının da belirlenmesinin ardından teşkilat olarak hemen harekete geçeceğiz. Ak Parti teşkilatı olarak seçim kampanyalarında diğer partilere ve adaylarına sataşma yapmadan, çamur atmadan karalama yapmadan kendi projelerimizle seçmenlerimizin karşısına çıkacağız. Umarım diğer adaylar ve partilerde aynı hassasiyeti göstereceklerdir. Biz AK Parti belediyelerinin neler yapabileceğini, vatandaşlarımıza şu kısa bir zamanda zaten göstermiş bulunuyoruz. Yeni dönemde ilçemize ve beldemize neler kazandıracağımızı, ne gibi yatırımlar yapacağımızı anlatarak seçim kampanyalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığına Mesut Çetin Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement