Bozüyük Kefalet Kooperatifi Yönetimi Ortaklarından Güven Oyu Aldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Kefalet Kooperatifi Yönetimi Ortaklarından Güven Oyu Aldı

Bozüyük Kefalet Kooperatifi Yönetimi Ortaklarından Güven Oyu Aldı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı, Başkan Nejdet Kayırmaz ve yönetimi yeniden göreve geldi.

29.01.2014 17:24

Bilecik'in Bozüyük İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı, Başkan Nejdet Kayırmaz ve yönetimi yeniden göreve geldi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan toplantı, divan oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yönetim ve Denetim kurullarının faaliyet raporları ile bilanço gelir gider tablosu okunarak ibrası yapıldı. Ortaklıktan çıkarılan üyelerin kararının alınmasının ardından seçimlere geçildi. Üyelerin kabulü ile açık oylama ile yapılan seçim sonunda oy birliği ile Başkan Nejdet Kayırmaz ve yönetimi yeniden göreve geldi.

Kooperatif Başkanı Nejdet Kayırmaz yönetimin ibra edilmesinden dolayı kooperatif ortağı üyelerine teşekkür etti. Kayırmaz, 2014 yılı kooperatifin kuruluşunun 50.'inci yılına denk geldiğini 4 yıldır sürdürdükleri başarılı çalışmaları nice 50'inci yıllarda taşımak ümidiyle çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Kayırmaz, "Göreve geldiğimiz 2010 yılında kooperatifimiz 5'inci risk grubunda yer alırken bugün 1'inci duruma çıkmış bulunuyoruz. Nakit limitimiz 661 bin TL iken bugün 2 milyon 291 TL'ye çıkmıştır. Üyelerimize verebildiğimiz kefalet bedeli 35 bin TL'den 120 bin TL'ye çıkmıştır. Finansmanımız ise 3 milyon 200 bin TL'den 11 milyon civarına gelmiştir. Bu başarının gerçekleşmesinde en önemli faktör siz değerli ortaklarımızın bize vermiş olduğu destek ve güvendir" dedi.

Genel Kurul toplantısına, Marmara Bölge Birliği Başkanı ve Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı, Marmara Bölge Birliği Başkan Vekili Murat Özkarayurt, Marmara Bölge Birliği Müdürü Aziz Ereselli, Bilecik Odalar Birliği Başkanı Halit Gölcan, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Esnaflar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kestel, Keles ve Nilüfer oda başkanları ve oda üyeleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Kefalet Kooperatifi Yönetimi Ortaklarından Güven Oyu Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement