Bozüyük'te Ramazan Pidesi 1 Lira 50 Kuruş - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Ramazan Pidesi 1 Lira 50 Kuruş

Bozüyük\'te Ramazan Pidesi 1 Lira 50 Kuruş

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ramazan ayının gelmesi ile birlikte en çok merak edilen besin kaynağı pidenin fiyatı belirlendi.

16.06.2015 16:31

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ramazan ayının gelmesi ile birlikte en çok merak edilen besin kaynağı pidenin fiyatı belirlendi. Bozüyük'te 325 gram Ramazan pidesi 1 lira 50 kuruştan satılacak.

Geçtiğimiz yıl 300 gram pide 1 lira 25 kuruştan satılmıştı. Bu yıl da pidenin gramajına yapılan 25 gramlık artış pide fiyatına da 25 kuruş olarak yansıtıldı. Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odasından bir açıklama geldi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından yapılan açıklamada, "Çevre il ve ilçelerde uygulanan pide gramaj ve fiyatları ve yine Odamız tarafından daha önceki yıllarda verilen fiyat tarifeleri gramaj başına düşen satış fiyatları da göz önünde bulundurularak Odamız yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda 325 gram pide fiyatı 1 lira 50 kuruş olarak belirlenmiştir. Bu vesile ile Ramazan ayının tüm üyelerimize ve camiamıza sağlık, hayır ve bereketler getirmesini dilerim" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Ramazan Pidesi 1 Lira 50 Kuruş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement