Bozüyük'te Teog Öncesi İlk Ciddi Deneme Sınavı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Teog Öncesi İlk Ciddi Deneme Sınavı Yapıldı

Bozüyük\'te Teog Öncesi İlk Ciddi Deneme Sınavı Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, TEOG sınavı öncesinde belediyenin sponsorluğunda ilk ciddi deneme sınavı yapıldı.

20.11.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, TEOG sınavı öncesinde belediyenin sponsorluğunda ilk ciddi deneme sınavı yapıldı. Pazartesi günü ise 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik bir deneme sınavı daha yapılacak.

İlçedeki tüm ortaokul öğrencileri ile Dodurga, Akpınar, Kandilli ve Muratdere köylerindeki ortaokul öğrencilerinin tamamının katıldığı sınavda, öğrenciler TEOG öncesinde ilk ciddi deneme sınavında ter döktüler. 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Bozüyük Belediyesi tarafından sınavın sponsorluğu yapıldı. Sınav öncesi öğrencilere başarılar dileyen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, öğrencilere yurt dışı ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın selamını ileterek, eğitim konusunda her zaman yanlarında olduklarını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de, haftaya yapılacak TEOG sınavı öncesinde öğrencilerin kendilerini sınamaları için böyle bir imkanı kendilerine sunan Belediye başkanı Fatih Bakıcı ve ekibine teşekkür etti.

Bugün yapılan sınava 4 bin 113 öğrencinin katıldığı belirtilirken, pazartesi günü yapılacak olan sınava ise sadece 8'inci sınıf öğrencilerinin katılacağı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Teog Öncesi İlk Ciddi Deneme Sınavı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement