Bozüyük'te Yaz Kur'an Kursları Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yaz Kur'an Kursları Büyük İlgi Gördü

Bozüyük\'te Yaz Kur\'an Kursları Büyük İlgi Gördü

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde haziran ayında başlayan yaz Kur’an kurslarına öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

21.07.2015 16:55

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde haziran ayında başlayan yaz Kur'an kurslarına öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Cami, Kur'an kursu ve okullar başta olmak üzere 120 farklı noktada düzenlenen yaz Kur'an kurslarında binlerce öğrenciye dini bilgi ve Kur'an eğitimi veriliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Müftü Selami Bağcı, yaz Kur'an kurslarına öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildiğini söyledi. Müftü Bağcı açıklamasında, "Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklar cami ve Kur'an Kurslarını doldurdu. 2015 yılında rağbetin geçmiş yıllara oranla çok daha fazla olduğu gözlemlendi. Bozüyük'te tam 120 farklı yerde kurs düzenlendi. Kurslarda görev yapmak üzere kadrolu İmam- Hatip, Müezzin- Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticilerine ilaveten 42 adet fahri öğretici görevlendirildi. Diğer yandan 4-6 yaş gurubu çocuklara yönelik 9 yerde yaz Kur'an Kursu düzenlendi. Bozüyük genelinde düzenlediğimiz kurslarımızı değişik zamanlarda hizmet kalitesinin devamlılığı için gerekli denetimlerden geçiriyoruz" dedi.

Kurslarda; Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra ahlaki değerlerin öğretildiği ve ihtiyaç duyulan diğer dini bilgilerin verildiğini son derece faydalı olduğunu ifade eden Bağcı, çocuklarını cami ve kurslara gönderen velilere teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yaz Kur'an Kursları Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement