Bozüyüklü 742 Öğrenci 'Son Mektup' Filmi ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bozüyüklü 742 Öğrenci 'Son Mektup' Filmi ile Buluştu

Bozüyüklü 742 Öğrenci \'Son Mektup\' Filmi ile Buluştu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ,100.’üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatmak adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Seyahat Kooperatiflerinin işbirliği ile hayata geçirilen projenin ilk izleyicileri ‘Son Mektup’ filmiyle buluştu.

24.03.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde,100.'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatmak adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Seyahat Kooperatiflerinin işbirliği ile hayata geçirilen projenin ilk izleyicileri 'Son Mektup' filmiyle buluştu.

Çanakkale Zaferinin konu edildiği 'Son Mektup' filmini izlemek için 742 öğrenci Cumhuriyet Meydanında düzenlenen program ile uğurlandı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri ve öğretmenlerin de yer aldığı grup, Eskişehir Espark Cinemaximum sinemalarında sahnelenen 'Son Mektup' filmini izledi. Filmin izlenmesinin ardından Eskişehir'de bir süre gezen öğrenciler daha sonra otobüslerle Bozüyük'e geri döndü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, projenin ilk ayağında 742 öğrencinin 'Son Mektup' filmi ile buluşturulduğunu ve öğrencilerden son derece güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi. Gümüş, 5 Mayıs tarihine kadar belirlenen günlerde tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin 'Son Mektup' filmi ile buluşturulacağını kaydetti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyüklü 742 Öğrenci 'Son Mektup' Filmi ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement