12 Yaşındaki Çocuk, Anne ve Babasına Not Bırakıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Çocuk, Anne ve Babasına Not Bırakıp İntihar Etti

12 Yaşındaki Çocuk, Anne ve Babasına Not Bırakıp İntihar Etti

Mersin'de 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Özgür M., anne ve babasının sabah erken saatlerde seraya gitmesinin ardından evdeki av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

23.12.2015 16:35  Güncelleme: 16:52

Mersin'in Bozyazı ilçesinde ortaokul 7. sınıf öğrencisi bir çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle av tüfeği ile intihar etti.

ANNE VE BABASI SERAYA GİTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Bozyazı'nın Gözce Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tekeli Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Özgür M., babası Mustafa ve annesi Zeynep M.'nin sabah erken saatlerde seraya çalışmaya gitmesinin ardından evde yalnız kaldı.

AV TÜFEĞİYLE KENDİNİ VURDU

Küçük çocuk, evde bulunan tek kırma av tüfeğiyle kendisini vurdu. Seraya sabah erken saatte çalışmaya giden baba Mustafa M., öğlene doğru eve geldiğinde oğlunun kanlar içerisindeki cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Babanın feryadını duyarak eve gelen komşuları, jandarmaya haber verdi.

ÇENESİNİN ALTINDAN VURMUŞ

Anamur'dan gelen savcının olay yeri araştırma ve incelemesinin ardından çocuğun cansız bedeni, Mersin Büyükşehir Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Bozyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede savcılık tarafından yapılacak ilk incelemenin ardından cenazenin Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği, Özgür M.'nin tüfek ile çenesinin altından kendisini vurduğu öğrenildi.

Özgür M.'nin ölümü, arkadaşları ve öğretmenleri ile mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

"SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM"

Küçük çocuğun, anne ve babasına intihar etmeden önce "Sizleri çok seviyorum" diye bir not bıraktığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak jandarmanın çok yönlü soruşturma başlattığı bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Çocuk, Anne ve Babasına Not Bırakıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ...YİBO...: ......VATAN MİLLET SEVGİSİ MAYA GİBİDİR...KANI VE SÜTÜ BOZUKLARDA TUTMAZ........HAİN GEZİZEKALİLAR, HAİN CHP VE HDP LİLER BOŞUNA UĞRAŞMAYIN SİZDE TUTMAZ....!!! 25 199 Yanıtla
  • nur: yavrum benim ne derdin vardı senin ha kuzum.:(( Allah rahmet eylesin kuçuk adam... 38 1 Yanıtla
  • Ademoğlu: Bu, ülkenin içindeki normal olmayan halin sonuçudur. Suçlu yönetimdir. 11 28 Yanıtla
  • Fb li: Lanet olsun. Böyle baskıcı yonetimlere 7 31 Yanıtla
    İstanbul: Beyin varmı sende fb li 6 0
  • ORTA YOL: MAHALLE İLE OKUL ARKADAŞLARINA AZ ÇOK DURUMUNU ANLATMIŞTIR .DÜĞÜMÜ ONLARA SORULURSA ÇÖZÜLECEKTİR .BENCE . 24 1 Yanıtla
  • Confi: 12 yaşında! Sen o tüfeği kullanmayı nereden biliyorsun çocuğum? 22 0 Yanıtla
  • BizlerAğlarız: Anne baba din hakkında yeteri bilgi vermemiş çocuğa. intihar nedir be istediğin kadar kötü ol sonunda hayır var be. İçim cız etti 12 yaşında daha .. 6 14 Yanıtla
  • Yigit: İntihar süsü olabilir. Çene altına koyunca eli tetiğe yetişmiş mi acaba 18 2 Yanıtla
  • ankara: kürt kürdü öldürmek 0 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement