Bozyazı'da Kapkaççılar Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Bozyazı'da Kapkaççılar Kaçamadı

Bozyazı\'da Kapkaççılar Kaçamadı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, otobüs durağında bekleyen kadının çantasını alarak kaçan motosikletli şahısları, jandarma ekipleri kısa sürede yakaladı.

06.06.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, otobüs durağında bekleyen kadının çantasını alarak kaçan motosikletli şahısları, jandarma ekipleri kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan kapkaççılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde devlet hastanesine gitmek için dolmuş bekleyen M.E. isimli bayanın kolunda bulunan el çantası, D-400 karayolu üzerinde hareket halinde olan bir motosiklet üzerindeki iki şüpheli şahıs tarafından kolundan çekilerek çalındı. Olayın ardından çevredeki insanların 156'yı araması ile harekete geçen jandarma ekipleri, iki şüphelinin yakalanması için ilçenin çeşitli yerlerinde çevirme kurdu. Ekipler, Bozyazı ilçe merkezi girişinde durdurduğu şahısları, kapkaç yapılan el çantası ile birlikte yakaladı.

Olayla ilgili yakalanan şüphelilerin, kullandıkları motosikleti bir gün önce Antalya'ya gitmek amacıyla Erdemli ilçesinden çaldıkları belirlendi. Gözaltına alınan S.K. ve U.T., Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, birden fazla kişiyle birlikte yağma suçundan tutuklanarak Anamur Cezaevi'ne konuldu. Ele geçirilen el çantası ise içerisindeki eşyalarla birlikte mağdur bayan M.E.'ye teslim edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozyazı'da Kapkaççılar Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement