Btp Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, Kilis'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Btp Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, Kilis'te Temaslarda Bulundu

Btp Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, Kilis\'te Temaslarda Bulundu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Kilis’e gelerek inceleme ve temaslarda bulundu.

07.05.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Kilis'e gelerek inceleme ve temaslarda bulundu.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kepekçi, ile beraberindeki heyet ile birlikte günlerdir roketli saldırıya uğrayan Kilis'i ziyaret etti. Yaşanan olaylarla ilgili temaslarda bulunmak üzere geldiği Kilis'te, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Kepekçi, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın mesajlarını iletti.

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül, Kilis Terziler Odası Başkanı Mehmet Arslan, Kilis Kasaplar ve Kebapçılar Odası Başkanı Şevket Memiler ve Kilis Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Nur Korkmaz ile bir araya gelen Kepekçi, Kilis'in yaşadığı zor günlerden siyaset üstü bir birliktelikle çıkabileceğine vurgu yaparak, "Benim hemşehrilerim 24 saat roket tehdidi altında yaşıyor. Ama bu görmezden geliniyor.Aklı başında insanlar olarak geniş çerçeveli düşünüp çözüm üretmek zorundayız. Anlık günlük hareket etmemeliyiz. Ne yapalım ki çözüm üretebilelim! Hükümet iş başına geldiğinden bu yana izlediği yanlış politikalar yüzünden bu duruma geldik. Buna karşı duran tek kişi vardı o da Haydar Baş'tı. Biz BTP olarak önce vatan dedik yola çıktık. Genel Başkanımızın bu günleri işaret eden önemli ikazlar vardı: "Suriye Türkiye'nin güvenlik kapısıdır eğer bize oy vermezseniz Kilis'i kaybederseniz" dedi.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, kendisinin bu zor günde siyaset yapmadığını dile getirerek, "Ancak hasta varsa tedavi de var. Vatanı mı sevdiğim için söylüyorum. Haydar hocanın etrafında olmak zorundayız, Kilis'in ve Türkiye'nin başka şansı yoktur. Bu ölen, yaralanan insanların vebali kimin? Biz çözümün peşinde yürümek zorundayız. Haydar hoca Kilis'in köylerine kadar miting yaptı. Burada Kilisliere düşen bu günahını affettirmek olacaktır" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btp Genel Başkan Yardımcısı Kepekçi, Kilis'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement