Bu 5 Eşya Olmadan Yola Çıkmayın! - Son Dakika
Kadın

Bu 5 Eşya Olmadan Yola Çıkmayın!

Bu 5 Eşya Olmadan Yola Çıkmayın!

Hollywood yıldızları her an nasıl mı güzel görünüyor? İşte yolculukta, tatilde yanlarından ayırmadıkları o 5 eşya...

17.05.2012 15:30  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Victoria Beckham'dan Kristen Stewart'a, Beyonce'dan Gwyneth Paltrow'a kadar Hollywood'un birçok ünlü ismi, seyahatten dönerken bile olsa, her an bakımlı ve güzel görünüyorlar.

Peki, bunu nasıl başarıyorlar?

Artık yorucu bir iş seyahatinden dönüyor olsanız ya da hazırlanmaya vakit bulamadan kendinizi uçağa atmış olsanız bile, bindiğiniz o uçaktan Hollwood ünlüleri gibi bakımlı ve güzel inmenizi sağlayacak güzellik ürünlerini derledik!

Termal su spreyi

özellikle uçaklarda hava çok daha kuru olduğu için cildinizin nemlendirilmeye çok daha fazla ihtiyacı oluyor. Hidrojen eksikliği sebebiyle cildinizde meydana gelen gerginlikten kurtulabilmeniz için periyodik olarak yüzünüze La Roche-Posay'ın ya da Avene'nin termal su spreylerini tercih edebilirsiniz.

Cilt temizleme mendilleri

Eğer uçağa yorgun bindiyseniz, inerken cildinizin çok daha taze ve yenilenmiş görünmesini sağlamak için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri de, uyumadan önce ve uyandıktan sonra, Diadermine ya da Loreal'in cilt temizleme mendiliyle cildinizi silmeniz. Daha sonra eğer nemlendiriniz yanınızdaysa, yüzünüze nemlendiricinizi uygulamanız da yenilenmenize yardımcı olacaktır.

Kuru şampuan

Güzelliğinizi riske atma ihtimali olan en önemli şeylerden biri de yağlı saçlar. Eğer seyahate çıkmadan evvel saçlarınızı yıkamaya vaktiniz olmadıysa üzülmeyin, Sephora'nın ya da Frederic Fekkai'nin kuru şampuanı sizi bu dertten kurtarıyor. Spreyi saçlarınıza uygulayıp, tarıyorsunuz ve bu mucizevi ürünler saçlarınızdaki yağı absorbe ederken aynı zamanda hacim kazanmasını sağlıyor.

Gözleriniz için

Yolculuk bazen fazlasıyla yorucu olabilir ve bu haliniz gözlerinizden okunabilir. Kararmış gözaltları ya da göz çevrenizde meydana gelebilecek şişliklerse, kendinizi kötü ve bakımsız hissetemenize neden olabilir. Seyahatin sonunda, sevdiklerinize kavuştuğunuz an ilk duyacağınız şeyin " çok yorgun gözüküyorsun" yerine " muhteşem görünüyorsun!" olmasını istiyorsanız Clinique'in All About Eyes Serum'unu ya da Garnier'nin Anti-Puff Eye Roller'ını deneyebilirsiniz.

Cildinize hafif renk verin

Elbette seyahat ederken davete gidiyormuş gibi makyaj yapmanıza gerek yok ancak önerdiğimiz diğer bakım ürünleriyle tazeleyeceğiniz cildinize Avon'un çok İşlevli Styolo'sunu ya da Sephora'nın Stila Lip & Cheek Stain'ini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu 5 Eşya Olmadan Yola Çıkmayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement