Bu Bayram Hayallerdeki Tatil Paris, Gerçekler Yazlık! - Son Dakika
Güncel

Bu Bayram Hayallerdeki Tatil Paris, Gerçekler Yazlık!

Bu Bayram Hayallerdeki Tatil Paris, Gerçekler Yazlık!

bu bayram bekarların hayalini Paris, Venedik ve Roma'da tatil yapmak süslüyor. Yurtiçinde ise en çok tercih edilen tatil yöreleri Antalya, İzmir, Bodrum ve Ürgüp.

09.07.2015 14:07  Güncelleme: 14:09

5 milyondan fazla üyesiyle Türkiye'nin önde gelen 'ciddi ilişki ve evlilik' sitelerinden biri olan site bayram öncesi bekar üyelerine 'hayallerindeki tatili' sordu.

Bayram için hayal edilen tatil rotalarının başında Paris geldi! Araştırmada bekarların Avrupa'nın en romantik şehirlerine gitmek istedikleri ortaya çıkarken, Paris'ten sonra hayalleri süsleyen şehirler Venedik ve Roma oldu. Yurtiçinde ise bayramda üyelerinin en çok gitmek istedikleri tatil beldelerinin başında Antalya gelirken, Antalya'dan sonra araştırma sonuçlarında İzmir, Bodrum ve kültür turizmiyle ön planda olan Ürgüp yer aldı.

İdeal bir tatil sizin için nedir diye sorulduğunda site üyesi erkeklerin %15'i dağlarda kamp yapmak, %12'si evde dinlenmek, %31'i hiç bilmedikleri yabancı bir ülkeyi keşfetmek, %42'si ise sevdikleriyle yazlığa gitmek istediklerini söylediler.

Kadınların ise %44'ü hiç bilmedikleri yabancı bir ülkeyi keşfetmeyi, %35'i sevdikleriyle yazlığa gitmeyi, %12'si evde dinlenmeyi, %9'u dağlarda kamp yapmayı ideal bir tatil olarak tanımladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Bayram Hayallerdeki Tatil Paris, Gerçekler Yazlık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement