Burdur Belediyesi'nden Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Burdur Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

Burdur Belediyesi\'nden Sünnet Şöleni

Burdur Belediyesi tarafından çocuklar için Serenler Otel'de sünnet şöleni düzenlendi.

17.09.2014 12:16  Güncelleme: 12:24

Sünnet şölenine Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Ak Parti İl Başkanı Fatih Çınar, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz masaları tek tek dolaşarak sünnet çocukları ve ailelerini tebrik etti. Başkan Ercengiz, geleneksel hale gelen sünnet şöleninde bu yıl 42 çocuğun sünnet ettirildiğini belirtti. Ercengiz Küçüklerimizi bugün Burdur Gölü ile tanıştıracaktık. Ama hava koşulları izin vermedi. Bu yıl İnsuyu Festivali değil, Göl Festivali yapıyoruz. Göle dikkat çekmek istedik. Kurumasına göz yummamalıyız. Burdur Gölü'nü emanet olarak görüyoruz. Miras olarak görürsek kurumasına göz yummuş olacağız. Hep birlikte mücadele edip göz yummayacağız dedi.

Milletvekili Bayram Özçelik de sünnet olan çocukları tebrik ettiğini belirterek, Öncelikle 2014-2015 Öğretim yılında derslerinde başarılar diliyorum. Rabbim bu yavrularımızın anne ve babalarına mürüvvetlerini göstersin. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Kürklü, Milletvekili Özçelik ve Başkan Ercengiz sünnet çocukları ile birlikte pasta kesti. Protokol üyeleri sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Belediyesi'nden Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement