Burdur Memur- Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut Oldu - Son Dakika
Güncel

Burdur Memur- Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut Oldu

Burdur Memur- Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut Oldu

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur- Sen) Burdur Şube Başkanı, Murat Bulut oldu.

11.08.2016 10:41

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur- Sen) Burdur Şube Başkanı, Murat Bulut oldu. Yaklaşık 5 yıldır Memur- Sen Burdur Şube Başkanı olarak görev yapan Ömer Faruk Bilgiç'in geçen günlerde Memur- Sen Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından, Memur- Sen'e bağlı sendika başkanları bir araya gelerek yeni şube başkanını seçti. Bunun sonucunda Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanı da olan Murat Bulut, oybirliğiyle Memur- Sen Şube Başkanı seçildi.

Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında şube başkanlarına teşekkür eden Murat Bulut, "Bu kritik ve zor dönemde görevi üstlendik. İnşallah görevimizi en iyi şekilde yürütmeye çalışacağız. Bizden önceki başkanımız Ömer Faruk Bilgiç resmi olarak görevi bıraksa bile bizim gönlümüzde başkanımız. Kendisiyle istişarelerimiz devam edecek. Sendikal faaliyetler içerisinde çok emeği geçen bir başkanımız. Onun tecrübelerinden istifade edeceğiz" diye konuştu.

Bulut, Memur- Sen'in Türkiye genelinde 1 milyona yakın üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, Burdur'da ise 5 bin üyesiyle 11 iş kolunda yetkili sendika olduğunu kaydetti.

Ömer Faruk Bilgiç de "5 yıldan bu yana Memur- Sen'i Burdur'un en büyük sendikası yapmak için çaba sarf ettik. Bizimle beraber çalışan kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Murat Bulut kardeşime de başarılar diliyorum" dedi.

Toplantı sonunda Murat Bulut, Ömer Faruk Bilgiç'e üzerinde Osmanlı İmparatorluğu arması bulunan duvar saati hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Memur- Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement