Burdur Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika
Güncel

Burdur Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Burdur Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Burdur Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Serenler Otel'de şehit aileleri ve gaziler için iftar verildi.

12.07.2015 13:52

Burdur Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Serenler Otel'de şehit aileleri ve gaziler için iftar verildi. İftara Vali Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, İl Jandarma Komutan vekili Jandarma Albay Harun Bakkal, Ak Parti Milletvekili Reşat Petek, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Şube Başkanı Hasan Okyar ile şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

İftarda konuşan Vali Hasan Kürklü, "Birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı yapıyorsak bunda en büyük pay şehitlerimizindir. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyoruz. Bu cennet vatanımız tarih boyunca çok badireler atlattı. Başlarına çok belalar geldi. ve çok şehitler verdik. Allah bir daha bu millete şehit vermeyi nasip etmesin. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayını bir fırsat bilerek Burdur'a değişik ülkelerden gelenler var. Şöyle bir baktığınız zaman bu insanlar başlarına bir şey geldiği zaman ülke olarak bize sığınıyor. Onun için düşünmek lazım, Allah korusun bizim başımıza bir şey geldiği zaman nereye gideceğiz? Nereye sığınacağız? Dolayısıyla bizim gidecek, sığınacak yerimiz yok, onun için bu ülkeyi iyi korumamız lazım. Göz bebeğimiz gibi bakmamız lazım. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hasan Okyar, şehit aileleri ve gaziler adına Vali Hasan Kürklü'ye plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement