Burfaş'tan Ala'ya Cağ Döner İkramı - Son Dakika
Yerel

Burfaş'tan Ala'ya Cağ Döner İkramı

Burfaş\'tan Ala\'ya Cağ Döner İkramı

Bursa Büyükşehir tarafından 32. sosyal tesis olarak hizmete alınan Gürsu Su Değirmeni Tesisleri, bundan böyle misafirlerine cağ döner hizmeti de verecek.

09.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir tarafından 32. sosyal tesis olarak hizmete alınan Gürsu Su Değirmeni Tesisleri, bundan böyle misafirlerine cağ döner hizmeti de verecek. Tesislerin menüye cağ döneri eklemesi dolayısıyla düzenlenen tanıtım kokteyline eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'yla birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sayıları 53'ü bulan sosyal tesisleri hem yaygınlaştıracaklarını, hem de halkın talepleri doğrultusunda zenginleştireceklerini söyledi.

Cağ döner için düzenlenen tanıtım kokteyli, Gürsu Su Değirmeni Tesisleri'nde yapıldı. Davetlilere cağ döner ikramının yapıldığı tanıtıma eski İçişleri Bakanı Efkan Ala da katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tesislerin yaklaşık 2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete sunulduğunu hatırlattı. Altepe, bölge halkının talebi doğrultusunda imkanların günden güne geliştirildiğini kaydetti. Gürsu'da Artvin ve Erzurum kökenli vatandaş yoğunluğunun bulunduğunu, menüye cağ dönerin bu yüzden eklendiğini vurgulayan Başkan Altepe, "Maksadımız halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek. İstiyoruz ki bu tesis Gürsu'ya değer katsın. Diğer tesislerimiz de kendi bölgelerine değer katsınlar. Bunun için böyle bir adım atmış olduk" dedi.

Başkan Altepe ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, yemeğin ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burfaş'tan Ala'ya Cağ Döner İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement