Burhaniye'de Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor Coşkusu

Burhaniye\'de Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, “Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor” projesi kapsamında düzenlenen çok sayıda etkinliğe sahne olurken, olumsuz hava şartlarına rağmen büyük coşku yaşadı.

18.01.2016 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, "Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor" projesi kapsamında düzenlenen çok sayıda etkinliğe sahne olurken, olumsuz hava şartlarına rağmen büyük coşku yaşadı. Yaklaşık iki haftadan bu yana devam eden etkinlikler de, kırsal mahallelerdeki çok sayıda insan sağlık taramasından geçirilirken, okullardaki etkinliklere de çok sayıda öğrenci katıldı.

Burhaniye belediyesi önünde konuşlanan Büyükşehir tırların da ikramlar yapılırken, vatandaşlar da büyükşehir hizmetlerini tanıma fırsatı buldu. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de vatandaşlara çam fidanı dağıttı, belediye salonlarında kurulan stantlar gezildi. Reha Yurdakul Kültür Merkezindeki etkinliklerde de büyük coşku yaşandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yanında belediye başkanları ve daire müdürleriyle belediye önündeki stantları gezdi ve Reha Yurdakul Kültür Merkezindeki etkinlikleri izledi. Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde İşitme Engelliler Kursunu bitiren bir grup kadın, Zeki Selçuk'un bağlaması eşliğinde işaret dili ile türküler seslendirdi. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri izleyenleri büyülerken, öğrenciler de şiirler okudu. Reha Yurdakul Kültür Merkezi'de bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor projesinin ilk etkinliğinin Kepsut da gerçekleştirildiğini anlattı. Etkinliğe Balıkesir'deki bütün il müdürlerinin katkı verdiklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, " Bu şehir bize emanet. Bunun ihyası için var gücümüzle çalışacağız dedik. Bu sözümüzü yerine getirmek için de bu projeyi başlattık. Bu projeye Balıkesir de bütün il müdürlerimiz destek olmaktadırlar. Bütün birimlerimizi halkla buluşturmayı amaçlıyoruz. Bunun için de hizmet atağı başlattık. Bu projeyi ilk olarak Kepsut'ta başlattık. Bu gün de körfezin incisi Burhaniye'deyiz. Burada 10 günden beri mahalle ve köylerde çok sayıda hizmet vatandaşlarımızla buluştu. Burhaniye'yi dolaştık. Belirlenen ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. Çok sayıda vatandaşımız sağlık taramasından geçtik. Engelli vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan yaşlılarımıza gidiyoruz. Bu şehrin imarı için ne gerekiyor. Öncelikler neler olacak bunu tespit ediyoruz. Her zaman sizlerin yanınızdayız Eğitim de, tarımda hayvancılık da neler yapılması gerekirse yapacağız. Kaybetmemek ve kaybettiklerimizi geri kazanmak için ne yapabiliriz bunun için çalışıyoruz. Mahalle mahalle sokak sokak insanlarımıza ulaşacağız. İl müdürlerimize, kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burhaniye de çok güzel yatırımlar başladı. Reşiktöy barajı yapılacak. Taylıeli'ndeki anfi tiyatro projesini hayata geçiriyoruz. Pelitköy sahili ile Örren- Akçay yolu ile kırsal mahalle yollarını yapacağız. Futbol sahasını taşıyoruz. Yerine de park yapacağız Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun" dedi. Etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'da, " Etkinlikler kapsamında çok sayıda güzel hizmet geldi. Biz önce insan diyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz., Bu projenin çok daha fazla insana ulaşacağına inanıyorum.Projeyi başlatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a ve destek veren İl Müdürlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Burhaniye'deki etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın, Büyükşehir Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, 6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran belediye Başkanı Emin Ersoy, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ile İl Müdürleri, bazı siyasiler ile vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement