Burhaniye'de Yurt Dışına Gidecek Öğrencilere İngilizce Kursu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Yurt Dışına Gidecek Öğrencilere İngilizce Kursu

Burhaniye\'de Yurt Dışına Gidecek Öğrencilere İngilizce Kursu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, AB projesi kapsamında yurt dışına gidecek öğrenciler için düzenlenen İngilizce Kursu tamamlandı.

18.11.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, AB projesi kapsamında yurt dışına gidecek öğrenciler için düzenlenen İngilizce Kursu tamamlandı. Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik AB Projesi gereği başlatılan 120 saatlik Pratik İngilizce Kursu yoğun ilgi gördü.

Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik AB Projesi gereği başlatılan Pratik İngilizce Kursu sona erdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 29 Haziran 2015 tarihinde başlatılan Pratik İngilizce Kursu sona erdi. Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı "Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin Tıp Bilişimi Konusunda AB'de Uygulamalı Meslek Eğitimi" projesi kapsamında Belçika'ya gidecek 14 öğrenci ile Dursunbey Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu ve Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje Ortağı olduğu "Avrupa'da Halk Sağlığı Alanında Hemşirelerin Uygulamalı Meslek Eğitimi" Projesi kapsamında Macaristan'a gidecek 14 Öğrenci İngilizce kursuna katıldı. İngilizce Öğretmeni Süha Akyüz tarafından verilen kurs, başarıyla tamamlandı. Okul Müdürü Mehmet Bicik, AB projesi yükümlülüklerinden biri olan İngilizce kursunu başarıyla tamamladıklarını belirterek, kursun açılmasındaki katkılarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç'a ve İngilizce Öğretmeni Süha Akyüz'e teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Yurt Dışına Gidecek Öğrencilere İngilizce Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement