Burhaniyeli Umreciler Koca Seyit Hava Limanından Uçacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Umreciler Koca Seyit Hava Limanından Uçacak

Burhaniyeli Umreciler Koca Seyit Hava Limanından Uçacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Umreye giden vatandaşların sayıları her geçen gün artarken, Ocak ayında Umreye gidecek vatandaşların Koca Seyit Hava alanını kullanacakları açıklandı.

17.11.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Umreye giden vatandaşların sayıları her geçen gün artarken, Ocak ayında Umreye gidecek vatandaşların Koca Seyit Hava alanını kullanacakları açıklandı. Ocak ayında düzenlenecek olan Sömestr Umresine kayıtların devam ettiğini anlatan Hac ve Umre Temsilcisi Muzaffer Kurt, ilçedeki umrecilerin sayısının her geçen gün arttığını anlattı.

Burhaniye de, Sömestr Umresi için hazırlıklar devam ederken, Umrecilerin Koca Seyit Havalimanından uçacaklarının açıklanması vatandaşları sevindirdi. 22-25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek Sömestr Umresi için kayıtların devam ettiğini anlatan Muzaffer Kurt" Yöremizdeki umrecilerin sayısı her geçen gün artıyor. Bunun için Ocak ayında yapılacak Umre seyahatleri için kayıtlarımız devam ediyor. Umreye gidecek vatandaşlar, İzmir veya İstanbul yerine Koca Seyit Hava alanından uçacak. Bunun için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi. Öte yandan, Umrecilerin Koca Seyit Hava alanından uçacak olması da vatandaşları sevindirdi. Berber Hasan Özavcı ve Zeytinci Nejat Kaynak da, Ocak ayında yapılacak olan Umre ziyaretine katılacaklarını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Umreciler Koca Seyit Hava Limanından Uçacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement