Bursa Basınının Acı Kaybı - Son Dakika
Güncel

Bursa Basınının Acı Kaybı

Yaşamını yitiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinasyon Merkezinin fotoğrafçısı Yunus Hakan Güler, toprağa verildi.

18.07.2016 21:13

Yaşamını yitiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinasyon Merkezinin fotoğrafçısı Yunus Hakan Güler, toprağa verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güler için ilk tören Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde çalışma arkadaşlarının katılımıyla yapıldı. Güler'in cenazesi, ikindi vakti Kaplıkaya Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Armutköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, Güer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra basın mensupları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Başeğmez ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni katıldı. Belediye Başkanı Altepe, merhum Güler'in ailesi ve eşi Rukiye Ayaz Güler'e başsağlığı diledi.

Bursa'da çeşitli basın kuruluşlarında çalıştıktan sonra 9 yıldır Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinasyon Merkezi'nde fotoğrafçı olarak görev yapan Yunus Hakan Güler, geçtiğimiz hafta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi görmüştü. Dün gece evine giderken yolda rahatsızlanan Güler, vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. 1974 doğumlu olan Güler, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa Basınının Acı Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement