Bursa'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı Panosu - Son Dakika
Güncel

Bursa'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı Panosu

Bursa\'dan Ekmeleddin İhsanoğlu\'na İstiklal Marşı Panosu

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşının yazılı olduğu pano gönderdi.

02.08.2014 11:34  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu pano gönderdi.

İhsanoğlu, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un mezarı başında yazılı İstiklal Marşı kıtası için "Çanakkale Şehitleri şiirinden herhalde" demesiyle gündeme gelmişti. AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, bunun üzerine harekete geçti. İstiklal Marşı panosu yaptıran AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na gönderdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, "Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde ilk defa bir cumhurbaşkanı halk oylamasıyla seçilecek. Çatı aday İhsanoğlu, Filistin konusu gibi toplumumuzun hassasiyet gösterdiği meselelere tarafsız kalarak zulme çanak tutmuştur. Son hadisede ise, merhum Mehmet Akif Ersoy'un mezarı başında milletimizin İstiklal Marşı'nı, Çanakkale Şehitleri şiiri zannederek bu toplumun temel değerlerine ne kadar uzak olduğunu gösterdi. Bugün Bursa AK Gençlik olarak dışarıdan ithal olarak getirilen yönetici adaylarının toplum nezdinde bir itibarının kalmadığını görüldü. Ekmel Bey'in Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği bin liralık yardım bağışına ihtiyacımızın yok. Göndermiş olduğu bağış ile kendilerine Safahat almalarını tavsiye ediyor ve kendisine milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu panoyu hediye olarak gönderiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı Panosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adsaa: biz de ayakkabı kutusu mu göndersek? 0 0 Yanıtla

Advertisement