Bursa Karacabey'de Şehit Acısı - Son Dakika
Güncel

Bursa Karacabey'de Şehit Acısı

Bursa Karacabey\'de Şehit Acısı

Şırnak'ta yaralanan asker 11 gün sonra şehit oldu (2)KARACABEY'DE ŞEHİT ACISIŞırnak'ta, 12 Mayıs'ta, teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanan, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademi'nde şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin memleketi Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde de yas var.Karacabey'in İnkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesiyle birlikte İstanbul Pendik'te oturan Uzman Çavuş Selçuk Beki, 12 Mayıs'ta Şırnak'ta teröristlerle girdiği çatışmada yaralandı.

23.05.2016 18:16

Şırnak'ta yaralanan asker 11 gün sonra şehit oldu (2)

KARACABEY'DE ŞEHİT ACISI

Şırnak'ta, 12 Mayıs'ta, teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanan, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademi'nde şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin memleketi Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde de yas var.

Karacabey'in İnkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesiyle birlikte İstanbul Pendik'te oturan Uzman Çavuş Selçuk Beki, 12 Mayıs'ta Şırnak'ta teröristlerle girdiği çatışmada yaralandı. Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavisi devam eden Beki, yaşamını yitirdi. Beki'nin şehit olduğu haberi, memleketi Karacabey'de de büyük üzüntüye neden oldu.

İkinci çocuğuna hamile olan eşi Zeynep Beki'nin iki gün önce erken doğum yaparak erkek bebek dünyaya getirdiği öğrenilen şehidin cenazesinin, annesi Meryem ve babası Osman Beki'nin yaşadığı Pendik'teki Sahil Camii'ndeki yarın öğlen kılınacak cenaze namazının ardından Aydıntepe mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

İnkakaya Mahallesi Muhtarı Osman Turan, Beki'nin akrabaları ve köylülerin yarın sabah Pendik'teki törene katılacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLAR

Haber: Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Karacabey'de Şehit Acısı - Son Dakika


Advertisement